«Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану»
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор С.З. Сағындықова
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2010
Көлемі
38,9 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Ж11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
ЖАНГЕЛЬДИНА А.Ж.. «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану» / Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор С.З. Сағындықова . – Атырау: , 2010. – 38,9 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f0873fd-2f66-4b8c-8a7a-f19d0203eea9 (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ЖАНГЕЛЬДИНА, А. Ж. (2010). «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану» https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f0873fd-2f66-4b8c-8a7a-f19d0203eea9
MLA
ЖАНГЕЛЬДИНА, АЙЗАДА. «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану». 2010. 38,9 МБ. Accessed 12 Dec. 2025.