Балық филесін тұрақты сақтандыруда микроорганизмдердің жаңа штамдарын қолдану

КУАНГАЛИЕВА МИРАМГУЛ САЙФЕДЕНОВНА

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Балық филесін тұрақты сақтандыруда микроорганизмдердің жаңа штамдарын қолдану

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
КУАНГАЛИЕВА МИРАМГУЛ САЙФЕДЕНОВНА
Атауы
Балық филесін тұрақты сақтандыруда микроорганизмдердің жаңа штамдарын қолдану
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекшісі: б.ғ.д., профессор Сағындықова С.З.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2013
Көлемі
43,1мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
К11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
КУАНГАЛИЕВА М.С.. Балық филесін тұрақты сақтандыруда микроорганизмдердің жаңа штамдарын қолдану / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.д., профессор Сағындықова С.З. . – Атырау: , 2013. – 43,1мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ef45f7b-b7ef-4fe6-9d4e-908556ccf3fb (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
КУАНГАЛИЕВА, М. С. (2013). Балық филесін тұрақты сақтандыруда микроорганизмдердің жаңа штамдарын қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ef45f7b-b7ef-4fe6-9d4e-908556ccf3fb
MLA
КУАНГАЛИЕВА, МИРАМГУЛ. Балық филесін тұрақты сақтандыруда микроорганизмдердің жаңа штамдарын қолдану. 2013. 43,1мб. Accessed 12 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label