Атырау облысы аймағында орналасқан өндіріс орындары қалдықтарының топырақты ластауы және оны биологиялық жолмен тазарту жолдарын жасақтау

ТАУОВА НҰРСҰЛУ РАУЛҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Атырау облысы аймағында орналасқан өндіріс орындары қалдықтарының топырақты ластауы және оны биологиялық жолмен тазарту жолдарын жасақтау

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ТАУОВА НҰРСҰЛУ РАУЛҚЫЗЫ
Атауы
Атырау облысы аймағында орналасқан өндіріс орындары қалдықтарының топырақты ластауы және оны биологиялық жолмен тазарту жолдарын жасақтау
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекшісі Биология ғылымдарының кандидаты, аға оқытушы Бисенов У.К.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2015
Көлемі
61.5 мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Т11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ТАУОВА Н.Р.. Атырау облысы аймағында орналасқан өндіріс орындары қалдықтарының топырақты ластауы және оны биологиялық жолмен тазарту жолдарын жасақтау / Ғылыми жетекшісі Биология ғылымдарының кандидаты, аға оқытушы Бисенов У.К. . – Атырау: , 2015. – 61.5 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ebe5185-e9fa-493a-849e-dabc21957ffb (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ТАУОВА, Н. Р. (2015). Атырау облысы аймағында орналасқан өндіріс орындары қалдықтарының топырақты ластауы және оны биологиялық жолмен тазарту жолдарын жасақтау https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ebe5185-e9fa-493a-849e-dabc21957ffb
MLA
ТАУОВА, НҰРСҰЛУ. Атырау облысы аймағында орналасқан өндіріс орындары қалдықтарының топырақты ластауы және оны биологиялық жолмен тазарту жолдарын жасақтау. 2015. 61.5 мб. Accessed 12 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label