«Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану»

ЖАНГЕЛЬДИНА АЙЗАДА ЖАНГЕЛДИЕВНА

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

«Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану»

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ЖАНГЕЛЬДИНА АЙЗАДА ЖАНГЕЛДИЕВНА
Атауы
«Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану»
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор С.З. Сағындықова
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2010
Көлемі
38,9 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Ж11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ЖАНГЕЛЬДИНА А.Ж.. «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану» / Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор С.З. Сағындықова . – Атырау: , 2010. – 38,9 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f0873fd-2f66-4b8c-8a7a-f19d0203eea9 (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ЖАНГЕЛЬДИНА, А. Ж. (2010). «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану» https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f0873fd-2f66-4b8c-8a7a-f19d0203eea9
MLA
ЖАНГЕЛЬДИНА, АЙЗАДА. «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану». 2010. 38,9 МБ. Accessed 12 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label