Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері

Рахымгалиева Райхан Аухатқызы

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері : магистерская диссертация

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
Рахымгалиева Райхан Аухатқызы
Атауы
Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
магистерская диссертация
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші Құспанғалиева Х
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2018
Көлемі
3,2 мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Р 88
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Рахымгалиева Р.А.. Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері / Ғылыми жетекші Құспанғалиева Х . – Атырау: , 2018. – 3,2 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e982763-7baa-4317-b974-c4f9f45885fa (дата обращения: 13.12.2025). – Текст : электронный.
APA
Рахымгалиева, Р. А. (2018). Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e982763-7baa-4317-b974-c4f9f45885fa
MLA
Рахымгалиева, Райхан. Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері. 2018. 3,2 мб. Accessed 13 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Эл. нұсқа
2017

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Ғылыми ғылыми жетекші: Аталихова Г.Б. б.ғ.к., доцент

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label