Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану

РАХМЕТОВА ҮМІТЖАН ЖОЛАМАНҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану : магистерская диссертация

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
РАХМЕТОВА ҮМІТЖАН ЖОЛАМАНҚЫЗЫ
Атауы
Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
магистерская диссертация
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: Биология ғылымдарының докторы Токабасова А.К.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2018
Көлемі
3,2 мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Р 88
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
РАХМЕТОВА .Ү..Ж.. Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану / Ғылыми жетекші: Биология ғылымдарының докторы Токабасова А.К. . – Атырау: , 2018. – 3,2 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e982296-f663-4a97-94ba-3c947795a8f0 (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
РАХМЕТОВА, . Ү. . Ж. (2018). Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e982296-f663-4a97-94ba-3c947795a8f0
MLA
РАХМЕТОВА, . Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану. 2018. 3,2 мб. Accessed 12 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Эл. нұсқа
2017

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Ғылыми ғылыми жетекші: Аталихова Г.Б. б.ғ.к., доцент

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label