«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы
Атауы
«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми ғылыми жетекші: Аталихова Г.Б. б.ғ.к., доцент
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2017
Көлемі
35,1 мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Базарғалиева А.А.. «Индер тұзды көлінің микрофлорасы» / Ғылыми ғылыми жетекші: Аталихова Г.Б. б.ғ.к., доцент . – Атырау: , 2017. – 35,1 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ea01b97-0e1e-4645-ba0a-a1bc99c6d19c (дата обращения: 13.12.2025). – Текст : электронный.
APA
Базарғалиева, А. А. (2017). «Индер тұзды көлінің микрофлорасы» https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ea01b97-0e1e-4645-ba0a-a1bc99c6d19c
MLA
Базарғалиева, Ақжарқын. «Индер тұзды көлінің микрофлорасы». 2017. 35,1 мб. Accessed 13 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label