Нан ашытқысының микрофлорасы жәе сүт қышқылы бактериясы, сұйық ашытқы дайындауда қолдану
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор : С.З.Сағындықова
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2016
Көлемі
26,2 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
М11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
МЫРЗАХМЕТОВА Қ.Ғ.. Нан ашытқысының микрофлорасы жәе сүт қышқылы бактериясы, сұйық ашытқы дайындауда қолдану / Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор : С.З.Сағындықова . – Атырау: , 2016. – 26,2 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9eb0477c-0af6-4bd4-a6e8-239009cf8b5a (дата обращения: 13.12.2025). – Текст : электронный.
APA
МЫРЗАХМЕТОВА, Қ. Ғ. (2016). Нан ашытқысының микрофлорасы жәе сүт қышқылы бактериясы, сұйық ашытқы дайындауда қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9eb0477c-0af6-4bd4-a6e8-239009cf8b5a
MLA
МЫРЗАХМЕТОВА, ҚОРЛАН. Нан ашытқысының микрофлорасы жәе сүт қышқылы бактериясы, сұйық ашытқы дайындауда қолдану. 2016. 26,2 МБ. Accessed 13 Dec. 2025.