Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
магистерская диссертация
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: Биология ғылымдарының докторы Токабасова А.К.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2018
Көлемі
3,2 мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Р 88
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
РАХМЕТОВА .Ү..Ж.. Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану / Ғылыми жетекші: Биология ғылымдарының докторы Токабасова А.К. . – Атырау: , 2018. – 3,2 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e982296-f663-4a97-94ba-3c947795a8f0 (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
РАХМЕТОВА, . Ү. . Ж. (2018). Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e982296-f663-4a97-94ba-3c947795a8f0
MLA
РАХМЕТОВА, . Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану. 2018. 3,2 мб. Accessed 12 Dec. 2025.