ҚАЛДЫҚ СУЛАРДЫ БИОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕНСИФИКАЦИЯСЫ

ДОСҚАЛИЕВА САЛТАНАТ МҰРАТҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

ҚАЛДЫҚ СУЛАРДЫ БИОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕНСИФИКАЦИЯСЫ

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ДОСҚАЛИЕВА САЛТАНАТ МҰРАТҚЫЗЫ
Атауы
ҚАЛДЫҚ СУЛАРДЫ БИОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕНСИФИКАЦИЯСЫ
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: биология ғылымдарының кадидаты Тоқабасова А.Қ.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2013
Көлемі
43,4 мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ДОСҚАЛИЕВА С.М.. ҚАЛДЫҚ СУЛАРДЫ БИОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕНСИФИКАЦИЯСЫ / Ғылыми жетекші: биология ғылымдарының кадидаты Тоқабасова А.Қ. . – Атырау: , 2013. – 43,4 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ef45ab6-4e35-409c-acc7-fd0592f633af (дата обращения: 13.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ДОСҚАЛИЕВА, С. М. (2013). ҚАЛДЫҚ СУЛАРДЫ БИОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕНСИФИКАЦИЯСЫ https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ef45ab6-4e35-409c-acc7-fd0592f633af
MLA
ДОСҚАЛИЕВА, САЛТАНАТ. ҚАЛДЫҚ СУЛАРДЫ БИОЛОГИЯЛЫҚ ТАЗАЛАУДЫҢ ИНТЕНСИФИКАЦИЯСЫ. 2013. 43,4 мб. Accessed 13 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label