«Тұзды судың микрофлорасын және микроорганизмдерді бөліп алып зерттеу»

МУХАНОВА РАУАНГУЛЬ АДИЛГЕРЕЕВНА

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

«Тұзды судың микрофлорасын және микроорганизмдерді бөліп алып зерттеу»

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
МУХАНОВА РАУАНГУЛЬ АДИЛГЕРЕЕВНА
Атауы
«Тұзды судың микрофлорасын және микроорганизмдерді бөліп алып зерттеу»
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекшісі: б.ғ.д.,профессор: С.З. Сағындықова
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2015
Көлемі
6.15 мб
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
МУХАНОВА .Р.А.. «Тұзды судың микрофлорасын және микроорганизмдерді бөліп алып зерттеу» / Ғылыми жетекшісі: б.ғ.д.,профессор: С.З. Сағындықова . – Атырау: , 2015. – 6.15 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ebe5340-145f-44f6-b417-95dfb7ff8aeb (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
МУХАНОВА, . Р. А. (2015). «Тұзды судың микрофлорасын және микроорганизмдерді бөліп алып зерттеу» https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ebe5340-145f-44f6-b417-95dfb7ff8aeb
MLA
МУХАНОВА, . «Тұзды судың микрофлорасын және микроорганизмдерді бөліп алып зерттеу». 2015. 6.15 мб. Accessed 12 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label