Түйе сүтінен жаңа сусын дайындауда стартерлік культураларды бөліп алу және зерттеу

ТӨЛЕГЕНОВА МАУСЫМЖАН ТӨЛЕГЕНҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Түйе сүтінен жаңа сусын дайындауда стартерлік культураларды бөліп алу және зерттеу

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ТӨЛЕГЕНОВА МАУСЫМЖАН ТӨЛЕГЕНҚЫЗЫ
Атауы
Түйе сүтінен жаңа сусын дайындауда стартерлік культураларды бөліп алу және зерттеу
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші, б.ғ.д., профессор. Сағындықова С.З.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2017
Көлемі
28,3 мб
Пәндік рубрика
6М060700 Биология
УДК индексі
57
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ТӨЛЕГЕНОВА М.Т.. Түйе сүтінен жаңа сусын дайындауда стартерлік культураларды бөліп алу және зерттеу / Ғылыми жетекші, б.ғ.д., профессор. Сағындықова С.З. . – Атырау: , 2017. – 28,3 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ea02040-d8a5-476c-9475-2eeafdba3397 (дата обращения: 14.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ТӨЛЕГЕНОВА, М. Т. (2017). Түйе сүтінен жаңа сусын дайындауда стартерлік культураларды бөліп алу және зерттеу https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ea02040-d8a5-476c-9475-2eeafdba3397
MLA
ТӨЛЕГЕНОВА, МАУСЫМЖАН. Түйе сүтінен жаңа сусын дайындауда стартерлік культураларды бөліп алу және зерттеу. 2017. 28,3 мб. Accessed 14 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Емдеу орталықтарының ауа ортасын зертханалық бақылау

МЕНДИГАЛИЕВА АЛТЫНШАШ ЖАНБОЛАТҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
2016

Емдеу орталықтарының ауа ортасын зертханалық бақылау

МЕНДИГАЛИЕВА АЛТЫНШАШ ЖАНБОЛАТҚЫЗЫ

Ғылыми жетекшіcі: аға оқытушы Биология ғылымдарының кандидаты: А.Тоқабасова

Балықтар қорегін алу үшін микроорганизмдерді қолдану

САМАТОВА ӘДЕМІ САМАТҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
2017

Балықтар қорегін алу үшін микроорганизмдерді қолдану

САМАТОВА ӘДЕМІ САМАТҚЫЗЫ

Ғылыми жетекші : Сағындықова С.З. б.ғ.д.,профессор «Биотехнология» ғылыми- зерттеу орталығының директоры

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Эл. нұсқа
2017

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Ғылыми ғылыми жетекші: Аталихова Г.Б. б.ғ.к., доцент

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label