Атырау өңірінде «Алма ағашын өсіру технологиясы»

Шияпова Айдана Нүркенқызы

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Атырау өңірінде «Алма ағашын өсіру технологиясы»

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
Шияпова Айдана Нүркенқызы
Атауы
Атырау өңірінде «Алма ағашын өсіру технологиясы»
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: а.ш.ғ.к.,аға оқытушы Құспанғалиева Х.Қ.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2017
Көлемі
40,2 мб
Пәндік рубрика
6М060700 Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Ш65
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Шияпова А.Н.. Атырау өңірінде «Алма ағашын өсіру технологиясы» / Ғылыми жетекші: а.ш.ғ.к.,аға оқытушы Құспанғалиева Х.Қ. . – Атырау: , 2017. – 40,2 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ea02679-703a-4b67-863a-afd18981a571 (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
Шияпова, А. Н. (2017). Атырау өңірінде «Алма ағашын өсіру технологиясы» https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9ea02679-703a-4b67-863a-afd18981a571
MLA
Шияпова, Айдана. Атырау өңірінде «Алма ағашын өсіру технологиясы». 2017. 40,2 мб. Accessed 12 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Емдеу орталықтарының ауа ортасын зертханалық бақылау

МЕНДИГАЛИЕВА АЛТЫНШАШ ЖАНБОЛАТҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
2016

Емдеу орталықтарының ауа ортасын зертханалық бақылау

МЕНДИГАЛИЕВА АЛТЫНШАШ ЖАНБОЛАТҚЫЗЫ

Ғылыми жетекшіcі: аға оқытушы Биология ғылымдарының кандидаты: А.Тоқабасова

Балықтар қорегін алу үшін микроорганизмдерді қолдану

САМАТОВА ӘДЕМІ САМАТҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
2017

Балықтар қорегін алу үшін микроорганизмдерді қолдану

САМАТОВА ӘДЕМІ САМАТҚЫЗЫ

Ғылыми жетекші : Сағындықова С.З. б.ғ.д.,профессор «Биотехнология» ғылыми- зерттеу орталығының директоры

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Эл. нұсқа
2017

«Индер тұзды көлінің микрофлорасы»

Базарғалиева Ақжарқын Асқарқызы

Ғылыми ғылыми жетекші: Аталихова Г.Б. б.ғ.к., доцент

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label