Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

ҚАРАҒУЛОВА ЫРЫСЖАН АМАНЖОЛҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ҚАРАҒУЛОВА ЫРЫСЖАН АМАНЖОЛҚЫЗЫ
Атауы
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
702 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Қ24
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ҚАРАҒУЛОВА Ы.А.. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану / Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З. . – Атырау: , 2019. – 702 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e74036c-231e-4519-bbbd-94555c614b64 (дата обращения: 13.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ҚАРАҒУЛОВА, Ы. А. (2019). Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e74036c-231e-4519-bbbd-94555c614b64
MLA
ҚАРАҒУЛОВА, ЫРЫСЖАН. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану. 2019. 702 МБ. Accessed 13 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label