Атырау қаласы көгалдандыру мақсатында қияқ өсімдіктерінің тұқымын өндіріске енгізу

ҒАЛИЖАНОВА АҢСАҒАНЫМ ЕРМЕКҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Атырау қаласы көгалдандыру мақсатында қияқ өсімдіктерінің тұқымын өндіріске енгізу

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ҒАЛИЖАНОВА АҢСАҒАНЫМ ЕРМЕКҚЫЗЫ
Атауы
Атырау қаласы көгалдандыру мақсатында қияқ өсімдіктерінің тұқымын өндіріске енгізу
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: а.ш.ғ.к., доценті Құспанғалиева Х.Қ.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
702 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Г15
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ҒАЛИЖАНОВА А.Е.. Атырау қаласы көгалдандыру мақсатында қияқ өсімдіктерінің тұқымын өндіріске енгізу / Ғылыми жетекші: а.ш.ғ.к., доценті Құспанғалиева Х.Қ. . – Атырау: , 2019. – 702 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e73f3f4-6eec-414c-92ff-03ce5d89cba3 (дата обращения: 12.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ҒАЛИЖАНОВА, А. Е. (2019). Атырау қаласы көгалдандыру мақсатында қияқ өсімдіктерінің тұқымын өндіріске енгізу https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e73f3f4-6eec-414c-92ff-03ce5d89cba3
MLA
ҒАЛИЖАНОВА, АҢСАҒАНЫМ. Атырау қаласы көгалдандыру мақсатында қияқ өсімдіктерінің тұқымын өндіріске енгізу. 2019. 702 МБ. Accessed 12 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label