«Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану»
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор С.З. Сағындықова
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2010
Көлемі
38,9 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Ж11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
ЖАНГЕЛЬДИНА А.Ж.. «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану» / Ғылыми жетекші: б.ғ.д., профессор С.З. Сағындықова . – Атырау: , 2010. – 38,9 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f0873fd-2f66-4b8c-8a7a-f19d0203eea9 (дата обращения: 10.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ЖАНГЕЛЬДИНА, А. Ж. (2010). «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану» https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f0873fd-2f66-4b8c-8a7a-f19d0203eea9
MLA
ЖАНГЕЛЬДИНА, АЙЗАДА. «Балық шұжығын дайындауда сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу және пайдалану». 2010. 38,9 МБ. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.