Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
702 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Т11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
рус
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
ТАЛХИЕВА Г.В.. Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов / Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна . – Атырау: , 2019. – 702 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e73fb10-29d2-41c1-9890-13fe3fa1f6c9 (дата обращения: 10.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ТАЛХИЕВА, Г. В. (2019). Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e73fb10-29d2-41c1-9890-13fe3fa1f6c9
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.