Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

ҚАРАҒУЛОВА ЫРЫСЖАН АМАНЖОЛҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ҚАРАҒУЛОВА ЫРЫСЖАН АМАНЖОЛҚЫЗЫ
Атауы
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
702 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Қ24
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ҚАРАҒУЛОВА Ы.А.. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану / Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З. . – Атырау: , 2019. – 702 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e74036c-231e-4519-bbbd-94555c614b64 (дата обращения: 10.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ҚАРАҒУЛОВА, Ы. А. (2019). Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e74036c-231e-4519-bbbd-94555c614b64
MLA
ҚАРАҒУЛОВА, ЫРЫСЖАН. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану. 2019. 702 МБ. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label