Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
702 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Қ24
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
ҚАРАҒУЛОВА Ы.А.. Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану / Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З. . – Атырау: , 2019. – 702 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e74036c-231e-4519-bbbd-94555c614b64 (дата обращения: 10.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ҚАРАҒУЛОВА, Ы. А. (2019). Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e74036c-231e-4519-bbbd-94555c614b64
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.