Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА
Атауы
Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
702 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Т11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
рус
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ТАЛХИЕВА Г.В.. Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов / Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна . – Атырау: , 2019. – 702 МБ – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e73fb10-29d2-41c1-9890-13fe3fa1f6c9 (дата обращения: 11.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ТАЛХИЕВА, Г. В. (2019). Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e73fb10-29d2-41c1-9890-13fe3fa1f6c9
MLA
ТАЛХИЕВА, ГУЛЬМИРА. Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов. 2019. 702 МБ. Accessed 11 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label