Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану

Рабаева Нагима Амангелдиевна

Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Диссертациялар
Автор(-лар)
Рабаева Нагима Амангелдиевна
Атауы
Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2020
Көлемі
51 б
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Р12
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Рабаева Н.А.. Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану / Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор . – Атырау: , 2020. – 51 б.
APA
Рабаева, Н. А. (2020). Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e075119-8ff5-4c59-bc04-d42459a41823
MLA
Рабаева, Нагима. Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану. 2020. 51 б. Accessed 11 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label