Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану
Рахметова Ү.Ж.
Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану
: жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалғанмагистрлік диссертация
Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалғанмагистрлік диссертация
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
ғылыми жетекші А. К. Токабасова
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2018
Көлемі
72 б.
Қызметтік ескертпелер
6М060700 - Биология(ғылыми-педагогикалық бағыт)
Пәндік рубрика
Микробиология
УДК индексі
57А
Авторлық белгілер
Р24
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
магистерская диссертация
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Рахметова Ү.. Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану / ғылыми жетекші А. К. Токабасова . – Атырау: , 2018. – 72 б..
APA
Рахметова, Ү. (2018). Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/b919bfca-3266-4184-a4ca-e3ebff391562
MLA
Рахметова, Ү.Ж.. Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану. 2018. 72 б. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.