Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Басылым қаласы
Алматы
Баспа
ҚазБСҚА баспаханасы
Басылған жылы
2001
Көлемі
136б.
ISBN
9965-546-58-4
Пәндік рубрика
Микробиология
УДК индексі
57А
Авторлық белгілер
С14
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебное пособие
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Сағындықова С.. Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы . – Алматы: ҚазБСҚА баспаханасы, 2001. – 136б..
APA
Сағындықова, С. (2001). Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы ҚазБСҚА баспаханасы https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/c921ad98-2fbe-486f-aef8-94fac5bacbb8
MLA
Сағындықова, С.З.. Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы. ҚазБСҚА баспаханасы, 2001. 136б. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.