Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы

Нұржанова А.

Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы : оқулық

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Нұржанова А.
Атауы
Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
оқулық
Басылым қаласы
Астана
Баспа
Фолиант
Басылған жылы
2010
Көлемі
216 б.
ISBN
978-601-292-101-4
Пәндік рубрика
Сүт пен сүт өнімдерінің технологиясы
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.72
Авторлық белгілер
Н86
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
АГУ
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебник

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Нұржанова А.. Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы . – Астана: Фолиант, 2010. – 216 б..
APA
Нұржанова, А. (2010). Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы Фолиант https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/244c99ca-c256-427b-8a71-d784dbc9f1d7
MLA
Нұржанова, А.. Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы. Фолиант, 2010. 216 б. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label