Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану

Рабаева Нагима Амангелдиевна

Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Диссертациялар
Автор(-лар)
Рабаева Нагима Амангелдиевна
Атауы
Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2020
Көлемі
51 б
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Р12
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Рабаева Н.А.. Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану / Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор . – Атырау: , 2020. – 51 б.
APA
Рабаева, Н. А. (2020). Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e075119-8ff5-4c59-bc04-d42459a41823
MLA
Рабаева, Нагима. Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану. 2020. 51 б. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label