Технология переработки животноводческих продукции и сырья

Технология переработки животноводческих продукции и сырья : Типовая учебная программа по спец. 050802 - "Зоотехния"; Бакалавриат

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Брошюралар
Басылым түрі
Брошюра
Атауы
Технология переработки животноводческих продукции и сырья
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Типовая учебная программа по спец. 050802 - "Зоотехния"; Бакалавриат
Басылым қаласы
Алматы
Басылған жылы
2006
Көлемі
14с
Пәндік рубрика
техника
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.7(073)
Авторлық белгілер
Т38
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
рус
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
. Технология переработки животноводческих продукции и сырья . – Алматы: , 2006. – 14с.
APA
(2006). Технология переработки животноводческих продукции и сырья https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/71a7e326-98f4-4492-a35d-21a06b227647
MLA
. Технология переработки животноводческих продукции и сырья. 2006. 14с. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label