Технология переработки животноводческих продукций и сырья
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Типовая учебная программа по спец. 050802 - "Зоотехния"; Бакалавриат
Басылым қаласы
Алматы
Басылған жылы
2005
Көлемі
14с
Пәндік рубрика
техника
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.7(073)
Авторлық белгілер
Т38
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
рус
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
. Технология переработки животноводческих продукций и сырья . – Алматы: , 2005. – 14с.
APA
(2005). Технология переработки животноводческих продукций и сырья https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/f74195d1-f6a2-4c26-ae46-013113c60dcf
MLA
. Технология переработки животноводческих продукций и сырья. 2005. 14с. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.