Алимарданова М., Хакимова Р.. Технология переработки мяса и мясных продуктов / Хакимова Р. . – Астана: Фолиант, 2010. – 368с..
APA
Алимарданова, М. & Хакимова, Р. (2010). Технология переработки мяса и мясных продуктов Фолиант https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/5557f7eb-4c45-4a4e-970a-c70888d34b85
MLA
Алимарданова, М., and Р. Хакимова. Технология переработки мяса и мясных продуктов. Фолиант, 2010. 368с. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.