Технология переработки мяса и мясных продуктов

Алимарданова М., Хакимова Р.

Технология переработки мяса и мясных продуктов : Учеб. пособие

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Орыс тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Алимарданова М., Хакимова Р.
Атауы
Технология переработки мяса и мясных продуктов
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Учеб. пособие
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Хакимова Р.
Басылым қаласы
Астана
Баспа
Фолиант
Басылған жылы
2010
Көлемі
368с.
ISBN
9965-35-673-4
Пәндік рубрика
промышленность
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.74
Авторлық белгілер
А50
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
рус
Сигла
AГУ
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебное пособие

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Алимарданова М., Хакимова Р.. Технология переработки мяса и мясных продуктов / Хакимова Р. . – Астана: Фолиант, 2010. – 368с..
APA
Алимарданова, М. & Хакимова, Р. (2010). Технология переработки мяса и мясных продуктов Фолиант https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/5557f7eb-4c45-4a4e-970a-c70888d34b85
MLA
Алимарданова, М., and Р. Хакимова. Технология переработки мяса и мясных продуктов. Фолиант, 2010. 368с. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label