Вопросы безопасности и качества мяса и мясных продуктов
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Рекомендации по улучшению
Басылым қаласы
Астана
Басылған жылы
2007
Көлемі
35с
Пәндік рубрика
технология мяса и мясных продуктов
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.74
Авторлық белгілер
А90
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
рус
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Аскаров А., Казанцева Г.. Вопросы безопасности и качества мяса и мясных продуктов . – Астана: , 2007. – 35с.
APA
Аскаров, А. & Казанцева, Г. (2007). Вопросы безопасности и качества мяса и мясных продуктов https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/2036cf90-6353-49e6-a4fb-844f88fa8d64
MLA
Аскаров, А.А, and Г.С. Казанцева. Вопросы безопасности и качества мяса и мясных продуктов. 2007. 35с. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.