Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2010
Көлемі
50 б
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.72
Авторлық белгілер
Қ15
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
АГУ
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Қажымғалиев Э.. Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату . – Атырау: , 2010. – 50 б.
APA
Қажымғалиев, Э. (2010). Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/276f1b65-5404-4ed6-876d-68f927dbad5b
MLA
Қажымғалиев, Э.. Сапалы ет шұжығының жаңа түрлерін дайындайтын жүйені өндіріске енгізу және оны тарату. 2010. 50 б. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.