LibAU - Library of Atyrau University
Русский
Қазақша
English
Авторизациялану
Кітапхана
Басылым іздеу
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Оқырман нұсқаулығы
Оқырман нұсқаулығы (Қаз.)
Оқырман нұсқаулығы (Рус.)
Кітапхана
Фильтр
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
0.0
(0)
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
0.0
(0)
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Кейбір тұзды сулардың құрамы мен микрофлорасы
Алкенова Гүлсім Бексұлтанқызы
0.0
(0)
Кейбір тұзды сулардың құрамы мен микрофлорасы
Алкенова Гүлсім Бексұлтанқызы
Фильтры
Фильтры поиска
Атауы
Автор(-лар)
Католог
Барлығы
Орыс тіліндегі басылым қоры
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Шетел тіліндегі басылым қоры
Мерзімді басылымдар
Электронды басылымдар
Брошюралар
Авторефераттар
Диссертациялар
Ресурстар орыс тілінде
Ресурстар қазақ тілінде
Басқа тілдердегі ресурстар
Орыс тіліндегі мақалалар
Қазақ тіліндегі мақалалар
Басқа тілдердегі мақалалар
Кілттік сөздер
Ғылыми жетекші Сағындықова С.З.
Қосымша іздеу параметрлері
Тек электронды нұсқалар
Сүзгілерді қолдану
Сүзгілерді қалпына келтіру
Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.font_size.medium
bvi.settings.font_size.large
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.color_scheme.black_white
bvi.settings.color_scheme.white_black
bvi.settings.color_scheme.yellow_black
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.letter_spacing.normal
bvi.settings.letter_spacing.medium
bvi.settings.letter_spacing.large
bvi.settings.speech.label
bvi.settings.speech.enable