Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері

Мадиева Ырыс Сагатовна

Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері : Микробиология негізіндегі биология

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Диссертациялар
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Мадиева Ырыс Сагатовна
Атауы
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Микробиология негізіндегі биология
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2022
Көлемі
61 б.
Пәндік рубрика
Ауылшаруашылық
УДК индексі
ӘОЖ637.146+131.8:664
Авторлық белгілер
М12
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Мадиева Ы.С.. Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері . – Атырау: , 2022. – 61 б..
APA
Мадиева, Ы. С. (2022). Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/08f3b4e1-ae2c-4b3b-8d42-6f895d1a0904
MLA
Мадиева, Ырыс. Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері. 2022. 61 б. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label