Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері

Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы

Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері : Микробиология негізіндегі биология

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Диссертациялар
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Атауы
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Микробиология негізіндегі биология
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2022
Көлемі
54 б.
Пәндік рубрика
Ауылшаруашылық
УДК индексі
ӘОЖ 579.67+602.6
Авторлық белгілер
Ж25
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Жамбылов А.Ж.. Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері . – Атырау: , 2022. – 54 б..
APA
Жамбылов, А. Ж. (2022). Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/ab698d54-c56c-4b69-9dde-d990697b53f7
MLA
Жамбылов, Арыстанбек. Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері. 2022. 54 б. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label