LibAU - Library of Atyrau University
Русский
Қазақша
English
Авторизациялану
Кітапхана
Басылым іздеу
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Оқырман нұсқаулығы
Оқырман нұсқаулығы (Қаз.)
Оқырман нұсқаулығы (Рус.)
Дерекқорлар
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Фильтр
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
2022
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
2022
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Фильтр
Атауы
Автор(-лар)
Басылған жылы
Кілттік сөздер
Қосымша іздеу параметрлері
Тек электронды нұсқалар
Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.font_size.medium
bvi.settings.font_size.large
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.color_scheme.black_white
bvi.settings.color_scheme.white_black
bvi.settings.color_scheme.yellow_black
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.letter_spacing.normal
bvi.settings.letter_spacing.medium
bvi.settings.letter_spacing.large
bvi.settings.speech.label
bvi.settings.speech.enable