Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері

Мадиева Ырыс Сагатовна

Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Диссертациялар
Автор(-лар)
Мадиева Ырыс Сагатовна
Атауы
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2022
Көлемі
60
Пәндік рубрика
7М05101 Биология микробиология негізіндегі
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
М13
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Мадиева Ы.С.. Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері / Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З. . – Атырау: , 2022. – 60.
APA
Мадиева, Ы. С. (2022). Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e196217-b4c4-467e-816f-90d2c0703ca2
MLA
Мадиева, Ырыс. Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері. 2022. 60. Accessed 11 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label