Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері

Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы

Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Диссертациялар
Автор(-лар)
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Атауы
Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2022
Көлемі
54
Пәндік рубрика
7М05101 Биология микробиология негізіндегі
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Ж26
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Жамбылов А.Ж.. Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері / Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З. . – Атырау: , 2022. – 54.
APA
Жамбылов, А. Ж. (2022). Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9e196dfd-ed2e-4593-9c3b-379b9d018be0
MLA
Жамбылов, Арыстанбек. Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері. 2022. 54. Accessed 11 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label