Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері

Мадиева Ырыс Сагатовна

Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері : Микробиология негізіндегі биология

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Диссертациялар
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Мадиева Ырыс Сагатовна
Атауы
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Микробиология негізіндегі биология
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2022
Көлемі
61 б.
Пәндік рубрика
Ауылшаруашылық
УДК индексі
ӘОЖ637.146+131.8:664
Авторлық белгілер
М12
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Мадиева Ы.С.. Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері . – Атырау: , 2022. – 61 б..
APA
Мадиева, Ы. С. (2022). Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/08f3b4e1-ae2c-4b3b-8d42-6f895d1a0904
MLA
Мадиева, Ырыс. Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері. 2022. 61 б. Accessed 13 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label