Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Микробиология негізіндегі биология
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2022
Көлемі
54 б.
Пәндік рубрика
Ауылшаруашылық
УДК индексі
ӘОЖ 579.67+602.6
Авторлық белгілер
Ж25
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Жамбылов А.Ж.. Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері . – Атырау: , 2022. – 54 б..
APA
Жамбылов, А. Ж. (2022). Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/ab698d54-c56c-4b69-9dde-d990697b53f7
MLA
Жамбылов, Арыстанбек. Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері. 2022. 54 б. Accessed 13 Dec. 2025.