LibAU - Library of Atyrau University
Русский
Қазақша
English
Авторизациялану
Кітапхана
Басылым іздеу
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Оқырман нұсқаулығы
Оқырман нұсқаулығы (Қаз.)
Оқырман нұсқаулығы (Рус.)
Дерекқорлар
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Фильтр
Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
2022
Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
2022
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Фильтр
Атауы
Автор(-лар)
Басылған жылы
Кілттік сөздер
Қосымша іздеу параметрлері
Тек электронды нұсқалар
Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.font_size.medium
bvi.settings.font_size.large
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.color_scheme.black_white
bvi.settings.color_scheme.white_black
bvi.settings.color_scheme.yellow_black
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.letter_spacing.normal
bvi.settings.letter_spacing.medium
bvi.settings.letter_spacing.large
bvi.settings.speech.label
bvi.settings.speech.enable