Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы)

Сағындықова С.

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы)

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Сағындықова С.
Атауы
Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы)
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2018
Көлемі
320б
ISBN
978-601-262-295-9
Пәндік рубрика
биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
С14
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Сағындықова С.. Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы) . – Атырау: , 2018. – 320б – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/7315628d-20aa-4e4b-b4e6-4f240a10ac39 (дата обращения: 11.12.2025). – Текст : электронный.
APA
Сағындықова, С. (2018). Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы) https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/7315628d-20aa-4e4b-b4e6-4f240a10ac39
MLA
Сағындықова, С.. Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы). 2018. 320б. Accessed 11 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label