Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы)

Сағындықова София

Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы) : монография

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Сағындықова София
Атауы
Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы)
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
монография
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2018
Көлемі
320б
ISBN
978-601-262-295-9
Пәндік рубрика
биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
С14
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Сағындықова С.. Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы) . – Атырау: , 2018. – 320б.
APA
Сағындықова, С. (2018). Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы) https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/cf4fab54-4a56-4dec-adfe-50e497fcca2f
MLA
Сағындықова, София. Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы). 2018. 320б. Accessed 11 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Таксидермия

Бектұрғанов Б.Б.,

2011

Таксидермия

Бектұрғанов Б.Б.,

Сейтбаев Қ.,Абдибеков Б.

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label