Технология производства продуктов переработки зерна

Технология производства продуктов переработки зерна : Учеб. пособие

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Орыс тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Атауы
Технология производства продуктов переработки зерна
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Учеб. пособие
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Дубровская Э., Риженко Е., Абикенова А., Сагандыкова Ж., Балгужинова Ж.
Басылым қаласы
Астана
Баспа
Фолиант
Басылған жылы
2011
Көлемі
304с.
ISBN
978-601-292-282-0
Пәндік рубрика
промышленность
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.1
Авторлық белгілер
Т38
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
рус
Сигла
AГУ
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебное пособие

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
. Технология производства продуктов переработки зерна / Дубровская Э., Риженко Е., Абикенова А., Сагандыкова Ж., Балгужинова Ж. . – Астана: Фолиант, 2011. – 304с..
APA
(2011). Технология производства продуктов переработки зерна Фолиант https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/fc76fce2-9f96-4c6d-86a0-7590b6d9dc5a
MLA
. Технология производства продуктов переработки зерна. Фолиант, 2011. 304с. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label