Uvarova A.. Food and beverage management in tourism . – Almaty: Bastau, 2015. – 256 p..
APA
Uvarova, A. (2015). Food and beverage management in tourism Bastau https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/e8a560ed-e28e-4c60-977a-bab1937fcda9
MLA
Uvarova, A.K.. Food and beverage management in tourism. Bastau, 2015. 256 p. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.