Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
6М060700-Биология
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2019
Көлемі
55 С
Пәндік рубрика
Экология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Т16
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
рус
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Талхиева Г.. Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов . – Атырау: , 2019. – 55 С.
APA
Талхиева, Г. (2019). Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/99a4a22e-09b1-41e6-a610-7acffdfcadbb
MLA
Талхиева, Гульмира. Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов. 2019. 55 С. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.