Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Оқулық
Басылым қаласы
Алматы
Баспа
Alash Book
Басылған жылы
2025
Көлемі
329 б.
ISBN
978-601-7705-65-7
Құны
15500
УДК индексі
6П8
Авторлық белгілер
К21
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
агу
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Касымова М.. Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау . – Алматы: Alash Book, 2025. – 329 б..
APA
Касымова, М. (2025). Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау Alash Book https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9fd9af3b-818a-4a0f-ba77-10b7f93fe427
MLA
Касымова, М.К.. Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау. Alash Book, 2025. 329 б. Accessed 14 Dec. 2025.