Атырау облысында ерекше қорғалатын жануарлар мен өсімдіктердің түрлерінің биологиялық ерекшелігін зерттеу және оқыту үдерісіне кірістір

ГАРИФУЛЛИНА АҚБӨБЕК РАХЫМЖАНҚЫЗЫ

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Атырау облысында ерекше қорғалатын жануарлар мен өсімдіктердің түрлерінің биологиялық ерекшелігін зерттеу және оқыту үдерісіне кірістір : магистерская диссертация

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ГАРИФУЛЛИНА АҚБӨБЕК РАХЫМЖАНҚЫЗЫ
Атауы
Атырау облысында ерекше қорғалатын жануарлар мен өсімдіктердің түрлерінің биологиялық ерекшелігін зерттеу және оқыту үдерісіне кірістір
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
магистерская диссертация
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші, б.ғ.к., қауымд. профессор Бисенов У.К.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2025 г
Көлемі
2,05 мб
Пәндік рубрика
7М01505-Білім берудегі биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
Ф11
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ГАРИФУЛЛИНА А.Р.. Атырау облысында ерекше қорғалатын жануарлар мен өсімдіктердің түрлерінің биологиялық ерекшелігін зерттеу және оқыту үдерісіне кірістір / Ғылыми жетекші, б.ғ.к., қауымд. профессор Бисенов У.К. . – Атырау: , 2025 г. – 2,05 мб – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f3d3d2a-83a1-42fe-9ae8-2b5da9507d7d (дата обращения: 11.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ГАРИФУЛЛИНА, А. Р. (2025 г). Атырау облысында ерекше қорғалатын жануарлар мен өсімдіктердің түрлерінің биологиялық ерекшелігін зерттеу және оқыту үдерісіне кірістір https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9f3d3d2a-83a1-42fe-9ae8-2b5da9507d7d
MLA
ГАРИФУЛЛИНА, АҚБӨБЕК. Атырау облысында ерекше қорғалатын жануарлар мен өсімдіктердің түрлерінің биологиялық ерекшелігін зерттеу және оқыту үдерісіне кірістір. 2025 г. 2,05 мб. Accessed 11 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label