Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Оқулық
Басылым қаласы
Алматы
Баспа
Бастау
Басылған жылы
2016
Көлемі
528 б.
ISBN
978-601-281-210-7
Пәндік рубрика
Тамақтық тамыр-жемістер
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
635.1
Авторлық белгілер
Ө73
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
AГУ
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебник
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Мұсынов Қ.. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы . – Алматы: Бастау, 2016. – 528 б – Режим доступа: . – URL: https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9c408f3a-89e2-4827-8268-2e844d0c0e64 (дата обращения: 14.12.2025). – Текст : электронный.
APA
Мұсынов, Қ. (2016). Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы Бастау https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9c408f3a-89e2-4827-8268-2e844d0c0e64
MLA
Мұсынов, Қ.М.. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы. Бастау, 2016. 528 б. Accessed 14 Dec. 2025.