Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы)
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
монография
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2018
Көлемі
320б
ISBN
978-601-262-295-9
Пәндік рубрика
биология
УДК индексі
57
Авторлық белгілер
С14
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Материал түрі
Мәтін
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Сағындықова С.. Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы) . – Атырау: , 2018. – 320б.
APA
Сағындықова, С. (2018). Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы) https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/cf4fab54-4a56-4dec-adfe-50e497fcca2f
MLA
Сағындықова, София. Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі (қасиеттері және практикалық маңызы). 2018. 320б. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.