Физиология питания
: Учеб. пособие для студ. коопер. вузов по спец. "Технология общ. питания", "Товароведение и экспертиза товаров", "Технология хлеба, кондит. и макоронных изделий"
Учеб. пособие для студ. коопер. вузов по спец. "Технология общ. питания", "Товароведение и экспертиза товаров", "Технология хлеба, кондит. и макоронных изделий"
Басылым қаласы
М.
Баспа
ИТК "Дашков и К"
Басылған жылы
2006
Көлемі
452с
Пәндік рубрика
анатомия и физиология человека
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
5А2.2
Авторлық белгілер
Т34
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
рус
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебное пособие
Дәйексөз келтіру
ГОСТ
Теплов В., Боряев В.. Физиология питания . – М.: ИТК "Дашков и К", 2006. – 452с.
APA
Теплов, В. & Боряев, В. (2006). Физиология питания ИТК "Дашков и К" https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/bec67b11-c724-4e4b-9c7a-f4475dca1f84
MLA
Теплов, В.И., and В.Е. Боряев. Физиология питания. ИТК "Дашков и К", 2006. 452с. Accessed 10 Dec. 2025.
Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!
Оқырмандардың сөрелерінде
Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.
Кітаптан дәйексөздер
Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.