Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау

Касымова М.К.

Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау : Оқулық

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Касымова М.К.
Атауы
Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Оқулық
Басылым қаласы
Алматы
Баспа
Alash Book
Басылған жылы
2025
Көлемі
329 б.
ISBN
978-601-7705-65-7
Құны
15500
УДК индексі
6П8
Авторлық белгілер
К21
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
агу
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Касымова М.. Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау . – Алматы: Alash Book, 2025. – 329 б..
APA
Касымова, М. (2025). Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау Alash Book https://www.atyrau-edu.kz/fund/show/9fd9af3b-818a-4a0f-ba77-10b7f93fe427
MLA
Касымова, М.К.. Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау. Alash Book, 2025. 329 б. Accessed 10 Dec. 2025.

Әзірге пікірлер жоқ. Бірінші болыңыз!

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Кітаптан дәйексөздер

Бүгінгі бағдарламалау – бағдарламалық жасақтама жасаушылар үлкенірек және жақсырақ ақымаққа төзімді бағдарламалар жасауға ұмтылатын, ал Әлем үлкенірек және жақсырақ ақымақтар жасауға ұмтылатын жарыс. Әзірге Әлем жеңіп келеді.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label